Jump to content

Mentosan

Administrators
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Am o idee pentru server. Cum pot face sa fie implementata? Poti posta sugestia aici: https://forum.ruleplay.ro/index.php?/forum/8-sugestii-samp/ Dar adminii nu raspund niciodata in acel topic, ce pot face sa ma asigur ca ideea mea va fi adaugata pe server? E de ajuns sa postezi in acel topic. Eu citesc toate sugestiile si notez ideile bune ce ar merita implementate. Daca ideea mea este buna, cand va fi adaugata pe server? Cand va fi timp. Sunt multe lucruri de facut pe server. Sunt adaugate lucrurile ce-s considerate cele mai importante. Cum aflu daca ideea mea va fi implementata in viitor? Nu afli. De ce nu se fac mai multe update-uri? Sunt singurul scripter de pe RulePlay si pe langa gamemode trebuie sa ma ocup si de alte lucruri. De asemenea, dureaza destul de mult pentru a adauga ceva nou/a repara un bug pentru ca in pawn (limbajul de programare folosit pentru serverele de sa:mp) trebuie sa testezi pe server modificarile facute, spre deosebire de alte limbaje de programare ca PHP unde poti da refresh in browser si sa vezi daca scriptul facut functioneaza. De ce nu aveti mai multi scripteri? Sunt putini scripteri care chiar se pricep (pentru ca majoritatea celor care se pricep la scripting au servere de sa:mp) si chiar si daca as gasi pe cineva care se pricepe si are timp, ar aparea riscul de a ajunge gamemode-ul public pe internet, ceea ce nu ar fi foarte bine pentru comunitate. Este posibil ca vreodata sa fie si alti scripteri pe ruleplay.ro, dar nu vad sa se intample asta in viitorul apropiat. Vreau sa fiu scripter pe RulePlay Nu suntem in cautare de scripteri momentan.
  2. Poti aplica cand sunt cererile deschise. Cateva din criteriile ce sunt folosite pentru alegerea staff-ului sunt: activitatea, trecutul, modul de gandire, modul de a scrie, comportament in joc, recomandari din partea altor admini. Nu se poate plati pentru a ajunge admin/lider/helper. Nimeni nu a platit pentru a ajunge admin/helper/lider.
  3. Deschiderea va avea loc pe data de 22.11.2019. GiftBox ul va fi activ o saptamana impreuna cu un quest mai special, acesta consta in colectarea a mai multor obiecte de la diferite joburi, odata cu colectarea jobului vei primi un premiu. Vor fi acordate bonusuri in fiecare seara si la sume de playeri atinse. La ora 22:00 se alege un jucator random conectat si primeste un bonus automat ( facuta de server nu de vreun administrator in caz de nu poate intra cineva ). Mai multe detalii daca vor mai fi le voi lasa printr-un reply.
×